U bent al vakkundig, nu nog Vakgarage

Al meer dan 280 garages hebben hun krachten gebundeld in een Stichting: Stichting Vakgarage. Dit houdt in dat de aangesloten ondernemers zelf ‘eigenaar’ zijn van het concept. Stichting Vakgarage heeft geen winstoogmerk, alle inkomsten worden aangewend ter ondersteuning van de Vakgarages. Het doel van Stichting Vakgarage is de beste randvoorwaarden creëren voor de individuele Vakgarages zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: klanten uitmuntend van dienst zijn! Vakgarage zorgt voor uitstekende inkoopcondities voor alle deelnemende Vakgarages, door de gebundelde inkoopkracht.

Ons doel

Het doel van Stichting Vakgarage is de beste randvoorwaarden creëren voor de individuele Vakgarages zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: klanten uitmuntend van dienst zijn! Vakgarage zorgt voor uitstekende inkoopcondities voor alle deelnemende Vakgarages, door de gebundelde inkoopkracht.

De toegevoegde waarde van Vakgarage

In deze video is RTL Autowereld op bezoek bij Vakgarage Bodegraven. Er wordt gesproken over het onderscheidende vermogen en de toegevoegde waarde van het concept Vakgarage.

Vakgarage Conceptpresentatie

Ook dit jaar organiseren wij weer een aantal conceptpresentaties.Op deze middag gaan wij in op de ontwikkelingen in de automotivebranche en de toekomst van het autobedrijf. Hoe spelen we in op de vraag en de behoefte van de huidige markt? Waar liggen de kansen? Wat zijn de bedreigingen? Vragen die voor ieder modern autobedrijf relevant zijn. U bent hierbij van harte uitgenodigd om deze conceptpresentatie bij te wonen. In onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor één van de volgende 'Vakgarage concept presentaties'.

Aankomende data conceptpresentatie

  

Datum: 24 mei 2017 (gewijzigde datum) woensdag 14 juni 2017 te Assen

Locatie: Van der Valk Assen, Balkenweg 1
Ontvangst: 
19:00 uur 

Datum: woensdag 7 juni 2017 te Amsterdam
Locatie: 
Cartal Rijsbergen
Ontvangst: 
19:00 uur

Datum: woensdag 11 oktober 2017 te Arnhem
Locatie: 
Van der Valk Arnhem, Amsterdamseweg 505
Ontvangst: 
19:00 uur

Mocht u de bijeenkomst niet bij kunnen wonen, maar wilt u toch graag voorgelicht worden. Informeer dan hier naar de mogelijkheden.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in.