Over ons

Welkom op de website van Vakgarage van Oosterwijk! 

Vakgarage van Oosterwijk is een kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie. De enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt. 

Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf dat al ruim 27 jaar service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud aan uw auto. Ook reparaties en APK keuringen voeren wij uit aan ieder merk en type auto. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden. Onze werkplaats beschikt over de modernste diagnose- en airco apparatuur. Hiermee kunnen wij een eventuele storing snel opsporen en voor u oplossen. 

In onze showroom is altijd een wisselend aanbod van occasions aanwezig. Alle merken en prijsklassen zijn vertegenwoordigd. De gemeenschappelijke factor is de uitstekende kwaliteit, onderstreept door de Nationale Auto Pas, BOVAG-aansluiting en RDW-erkenning. Onafhankelijk van de dealer-/importeursorganisatie biedt Vakgarage van Oosterwijk nieuwe en gebruikte auto’s aan met een prijs-/kwaliteitsverhouding die ronduit uniek is in Nederland! 

Ook voor schadeherstel kunt u bij ons terecht. Een autoschade komt altijd onverwacht en ongelegen, zolang u zelf maar niets heeft! Wij verzorgen het herstel van uw auto en met een gratis leenauto kunt u weer snel op pad. De zorg van de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij en het verlaagde eigenrisico nemen wij voor onze rekening. We hebben alle kennis om digitale schade expertise uit te voeren en werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen. 

Graag tot ziens in Goirle, de koffie staat voor u klaar!